En bekjennelse...

Mange lurer på hvorfor jeg bruker så mye tid og penger på å sponse andre når jeg heller burde tjene det selv og leve det gode liv..
Her har dere svaret..

Før levde jeg et liv som en av dem som ingen turde og "se"- jeg var en av mange kvinner som led under volden som desverre kan skjule seg bak de fire veggene vi håper skal gi oss den trygghet vi søker i et hjem.
Jeg har liggi i søla, kjempa meg igjennom timer, dager, måneder og år som alene i et helvete...

I dag er jeg en av de som klarte å komme meg på bena igjen, en av de av kanskje fler enn du aner rundt deg, en av de som overlevde og takker for hver dag som går over at jeg endelig er trygg.. Jeg må leve med sårene og "sykdommen" dette har ført med seg, men det har gjort meg sterk, og med den styrken kommer behovet for å strekke ut en hånd når jeg kan ...
Jeg har lært meg å heller å se inn i menneskers øyne enn å ta alle som fremmede, og om kanskje dere ser litt nøyere etter...kanskje den som sitter ved din side, eller den damen bak disken på Kiwi ikke alltid klarer å smile slik du mener hun burde... Kanskje "hun" også helst vil rope om hjelp.

Så derfor sponser jeg. Vi må ikke glemme å se etter- og husk , livet kan bli mere enn de dagene som har hvert, det er også dagene som kommer:)

p0000000

Dette bildet laget jeg som et av flere til støtte for Krisesenteret for kvinner i Norge i 2007
Takk for at dere leste dette:)

Én kommentar

Bengin ~ Mote&Glede

14.11.2009 kl.21:59

Utrolig kul header!!

Det er forresten en ny video på bloggen min hvor jeg driter meg ut foran HELE norge, hvis du vil se! haha x) <3

Skriv en ny kommentar

hits