"Tomme Tønner"

Tidligere i år var jeg så heldig å legge et "stort avtrykk" i lakkform på en av overaskelsene i den nye store Norske gangster komedien som kommer til nyttår, "Tomme Tønner" :)

Masse takk til produsent Terje Strømstad og hans søte svenske hjelper Lise som gjorde arbeidsdagen min på settet i Oslo til en artig opplevelse:)

Her er litt info om filmen:

Handling

"Endelig går det veien for gutta. Dansken har gitt de en enkel jobb og de er på vei opp. Men på mirakuløst vis går alt til helvete, og før de vet ordet av det skylder de kongen av Oslos underverden en halv million. Det er ikke bra. Ikke i det hele tatt...

Ali, Nico og Bobby har endelig alt på stell. Dansken har gitt de et oppdrag som ikke kan gå galt, og de er dermed på vei opp i systemet. For hvor vanskelig kan det vel egentlig være å stjæle en utstoppa falk? "

Så gled dere- detta blir et "MUST" å se i 2010

I filmen finner dere navn som
Anders Danielsen Lie som "Nico"
Jenny Skavlan som "Yasmine"
Leon Bashir som "Ali"
Tommy Wirkola som "Gjørme-Knut"
 Kristoffer Joner som "Finich" og mange, mange flere flinkinger.
tommetnner

6 kommentarer

Rakel og Molly

23.11.2009 kl.14:35

Fin blogg:)

TUO :)

23.11.2009 kl.14:36

Så kult da :)

maria elena

23.11.2009 kl.14:39

Takk takk frøkner- gøy å jobbe med:)

Madde

23.11.2009 kl.14:43

Gleder meg til den kommer :D

thousandsdreams

23.11.2009 kl.14:45

Kult:) sjekk ut bloggen min å. Hva syntes du om 2012 hysteriet?

maria elena

23.11.2009 kl.19:11

Ja det blir gøy å se den- samme produsent som Død Snø så detta lover bra:)Lenge siden jeg har jobba så fritt og lett som detta, selv om prosjektet ikke var akuratt en perle, hehe;)

Prøver så godt jeg kan å sjekke bloggene deres- men får desverre ikke alltid lagt inn kommentarer på grunn av tid:( Men prøver;) 2012 hysteriet tar jeg foresten helt rolig- vi er ikke der enda så lite kontroll har vi på hva som vil skje. Skal vi leve etter alt hva alle sier kan vi like godt låse oss inne i kjelleren;) Nei, gjør alltid deres beste for de og det dere kan allle der ute, og ta dagen når den kommer:)

Klem fra Maria Elena

Skriv en ny kommentar

hits