Lakket Dass Lokk :D

Tenkte å vise dere en liten HOW 2 Pain et dasslokk, hehe ;)

Her er starten:


Først matter jeg ned lokket og ringen med 600 papir, vasker det med silikon fjerning og legger et enkelt og tynt lag med plastikk grunning.Jeg bestemmer meg for et design hentet fra slanger. For å skape en illusjon av slangeskinn, klipper jeg opp en nettingstrømpe som jeg legger som en sjablong.Mellom overlappingene lager jeg skygger senere, slik at slangen ikke skal bli for stiv. Legger også en mørkere skygge på innsiden av ringen.Jeg passer også på at jeg ofte tørker over det jeg lakker med en støvklut- for som dere ser blir det en del overspray.Når det er gjort, lager jeg meg en sjablong av papir formet som omkretsen av et hode. Denne sprayer jeg litt sjablonglim på bak, også legger jeg den på bordet et par ganger slik at det skal miste litt av det veldige klisteret. Så legger jeg den ned der jeg ønsker å ha hodet til slangen og lakker omkretsen mørk.Så jobber jeg litt med detaljer- hvitt og mørkNår detaljene er rettet på, legger jeg farge- kandy lakk :)
Lys gul ytterst, så lys grønn for så tilslutt mørkere innerst.
Fargene jeg her har brukt kommer fra Holbein.

Så litt mere detaljer, og litt mere kandy ved ansiktet, og en enkel men effektfull slange er klar for litt klarlakk:)


Når så denne er tørr, er jeg klar for selve lokket :)

Starter med å tegne en edderkopp fra oversiden.


Denne kutter jeg ut, og behandler den på samme måte som med ansiktet til slangen. Men kaster ikke utklippet, fordi det kommer jeg til å trenge senere ;) Så lakker jeg omkretsen og litt detaljer på edderkoppen.Etter det, starter jeg med å legge fargene i kandy- en av gangen- starter med lysest og jobber meg innover mot mørkere.
Så fjerner jeg papiret, og igjen ligger en ganske så "stiv" edderkopp. Nå må jeg stille sprøyta mi på lavt for de små detaljene- kjører rundt 2 bar på kompressoren.


Her er grunnet til at jeg tok vare på utklippet- den legger jeg forsiktig over, og vinkler den litt slik jeg ønsker å legge skyggen.


Så lager jeg en varm mørk gråtone- samme som jeg hadde som skygge, også lager leg små hår med en meget tynn pensel.Med samme lakk og pensel maler jeg opp et litt ujevnt nett i forkant. (ser mere levende ut om det ikke er for perfekt i linjene)Så kommer finishen- jeg legger små skrå skygger under nettet, og litt rundt :)Sånn- nå er det lagt litt klarlakk, og det er klart til....eh...å drite i :D

10 kommentarer

Mona

26.08.2010 kl.15:22

De dasslokka ville ikke jeg ha sittet på, ikke den med slangen ihvertfall. Men hvis det er du som har gjort det, er du kjempeflink ihvertfall :)

eline

26.08.2010 kl.15:22

så kult d er ... du har et talent :)

Tirhild Holte

26.08.2010 kl.15:22

sykt kult!

<3 Bente-

26.08.2010 kl.15:32

Wow, du er flink :) Men ehe liker ikke edderkopper jeg da... scary! Men utrolig bra laget :D

Miriam

26.08.2010 kl.15:35

Wow, talent har du ihvertfall :)

AMALIE

26.08.2010 kl.16:10

Haha, kreativt! :D

anno

26.08.2010 kl.16:28

Herregud å flink du er !! Vil følge med på bloggen din videre : D

Ole Johnny Faleide

27.08.2010 kl.09:08

Helt Rått!!!!

Merete

02.09.2010 kl.20:17

Fy steike så rått!! Du er virkelig "one of a kind". Beundrer deg max!! =)

Camilla S.T

03.09.2010 kl.10:52

Heeey snuppa! Så kult det ble med den slangen! Du har ikke tilfeldigvis lyst å lage how to til bladet, bare ikke dasslokk, men noe annet bilrelatert? Trenger ikke være avansert eller stort, men bare en helt enkel og basic greie :)

Nyt helgen med sol og forlovede :)

Skriv en ny kommentar

hits