Lakkerer kjerring som oppi alt skal lære seg å lage kunstglass!!

Ja nå er sommeren over- om den så var her da....? Hadde nylig en uke på Kefalonia i Hellas bare for å komme til hektene, men så ble min mann sykemeldt så da ble det hverdag og slit pang i fjeset ganske fort.....

For tiden jobbes det med mye prosjekter- akuratt nå sitter jeg på fire nye kles design som skal ut iløpet av uken.. Også prøvetegner jeg meg på en tegneserie stripe for "forfatter" (hihi) Richard Rægger Olsen- han hærlige eks Big Brother deltageren som nå har gjort seg greit merkbar igjenneom Svinesund seriene på TV 3 ... (måtte beskrive deg på en pen måte "onkel" ;)

Her er siste stripe- ny kommer i morgen eller no;)

Her er også den siste billakkeringen jeg gjorde, her for www.speedparts.no - HÆRLIGE KARER :)

Vi arbeidet også på Gatebil på Rudskogen forrige helg - ble tatt et litt arti "smørbilde" av meg mens jeg sykler fra sted til sted- hahaha

Må ha sykkel ser dere- siden jeg må stå for auksjonen så blir det litt mye å frakte fra stand området og opp til scenen- her er et bilde fra noen av alle de produktene sm ble gitt til de besøkende:)

Og oppi det hele så er jeg iferd med å starte et spennende prosjekt med kunstglass flinking, Aino Jensen !! Detta blir gøy!! Alt skal være klart til våren, så vi får stå på- her er en smugtitt:

Nei nå må jeg stoppe- har masse å fikse rundt meg, hehe- sees snart :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits